Monday, June 27, 2011

2. nädal



Priit Suitslepp ja tema organisatsioon Missouris


Hei,

Meie tegemistest siis veidike: Kansase poisid (Tanel kobrusepp ja Jürgen Sahtel) on korralikult tööd teinud ning nüüdseks läbi töötanud Pittsburgi nimelise linna Kansases. Hea uudis on see, et nad leidsid endale ka esimese auto 550 $ eest :) Üks piltidest on ka autoga. Mina (Aive) ja Jürgo jätame linnapiirkonnaga hüvasti tuleval nädalal ja alustame tööd maapiirkonnas.

Võtame tööd tõsiselt, kuid ennast mitte väga...Tõnis Suitslepp tegi laupäeval hea nalja: teadis, et majas elab perekond, kellel on 2.klassis käiv laps. Ta pani ühe lasteraamatutest ukse ette ja ise jooksis põõsa taha. Ema tuli üllatunult uksele, vaatas raamatut ja siis hüppas Tõnis põõsast välja:)... "cool book, do you wanna buy it? :D" Ema ei ostnud, kuid tuju sai heaks!

Tanel Karu töötab aga Neosho nimelises linnas, kus tekib vahest tunne, et oled Mehhikos mitte USAs. Nimelt linnas elab suur kogukond mehhiklasi, kes inglise keeltki väga ei oska :D. Hea on see, et kuigi vanematel endal väga haridust pole, siis seda rohkem on nad huvitatud oma laste haridusest. Tüdrukud (Anni, Malle ja Aira) kõik pingutavad hoolega, et poistele ära teha ja nii peabki!

Järgmine nädal keskendume veel kõige parematele harjumuste loomisele ning üritame võita "telescpic peni".

Aive Praakle


Rivo Toomsalu orgi ON FIRE tegemistest!‏

Hei vihmasest Alabamast!

Sellel nädalal õnnestus meil teha tööd vihmases Alabamas, mis sarnanes ilma poolest tohutult Eestiga! Seega - kohandume üsna kenasti :) Oleme nüüd juba teist nädalat kõvasti tööd teinud ning tööharjumused hakkavad juba üsna hästi külge - vahel tekib lausa tunne, et suvi on liiga lühike, et eesmärkideni jõuda ning seega peab juba praegu visalt pingutama! Täna (pühapäeval) pidasime taas kord orgi meetingut, kus arutasime, kuidas veel paremini tööd teha ja kuidas kõik Alabama lapsed kodudes üles leida :) Kuulsime vahvaid lugusid möödunud nädalast ja varustasime end taas Hiina Buffees kõige hea ja paremaga, et algavale nädalale taas värskelt vastu minna!

Tuleb töine ja vahva nädal!
ON FIRE!


Tervitusi Utah'st, Hans Kullamaa organisatsioonist!‏


Võrreldes eelmise nädalaga on siin ilmad soojemaks muutunud, nüüd ületab temperatuurinäidik juba 30 celsiuse kraadi, südapäeval isegi 35...40 kraadi. Mõnus! Meie 7-liikmeline vanker eesotsas OL Hans Kullamaa ja ühe manageri Tambet Talloga liigub jõudsalt eduka suve suunas. Kõik teevad väga kõvasti tööd! Sellel nädalal said kõik organisatsiooni liikmed kätte esimese ihaldatud auhinna: success coin-i. Selle võitmiseks pidi iga päev vähemalt 13 tundi tööd tegema ja 30 demonstaratsiooni tegema. Uskuge või ei, aga see latt ületati kõigi poolt suure kaarega, keskmiselt tehti 13,5 kuni 14 tundi tööd iga päev ja demonstratsioone kogunes samuti keskmiselt üle 35 päevas.. Kuigi palaval südapäeval kui raske inimesi on kätte saada ja palju kordi ust nina ees kinni löödi, kippus koduigatsus peale tulema ja tekkis tunne, et võiks kasvõi muruniitjana või prügikoristajana töötada, siis tegelikult keegi alla ei anna.
Kedagi otseselt töönumbritega esile ei saa tõsta, sest kõik on võrdselt väga tasavägised. Näiteks tegid Tambet Tallo ja Maria Nuudi üle 84 tunni tööd , Anu ja Kristin tegid mõni minut vähem kui 84 tundi ning Karl-Gustav ja Anna tublisti üle 81 tunni tööd ja seda kusjuures ainult6 päevaga.
Huvitavad seikasid ikka juhtub. Kusti oli meil kavalpea, ostis endale jalgratta Wal-Martist. Tehing oli väga edukas, kuna ratast on juba 3 korda välja vahetatud. Ehk siis Wal-Mart meil imeline keskus, kus kõik ostetud alati tagasi võetakse, olgu selleks veaks siis purunenud kumm või krigisevad pidurid. Anna ja Maria räägivad oma imelisest perest kellega nad koos elavad ja keda poputatakse nagu oma lapsi. Neid toidetakse nagu linnupoegi koogikestega ja jäätisega. Aga no energiat on vaja, sest 14 tundi rattaga ringi väntamine põletab kaloreid kõvasti. Ratastel töötavad ka toakaaslaased Anu ja Kristin. Kristin tegin sellel nädalal kõige rohkem calle (koputusi ustele) ja võitis sellega märgi verised nukid! Kõva töö tulemuseks ka palju demonstratsioone, sitdowne ja mis seal salata, ka kliente!
Järgmine nädala fookuseks siis jällegi demonstratsioonid, et paika saada head harjumused!
Järgmise nädalani,
Bringing home the Bakon!:)




Kaarel Kork koos Fantastic Flowersiga Oregonis

Nädal 2.

Teine nädal on möödas. Meil on veel palju õppida, aga mis peamine - 2 esimest nädalat, mil me keskendusime õigete tööharjumuste loomisele, on olnud edukad. Vähemalt 13 tundi ja 30 demo päevas tagasid kõigile success coini. Kindlasti ei olnud nädal kellelegi kerge, aga seda me ju otsima ei tulnudki. „A ship in a harbor is safe, but this is not what ships are built for.“ See tsitaat, mis ütleb, et „ Laev on sadamas küll turvalises ja kindlas kohas, kuid selleks pole ta ju ehitatud“ kirjeldab hästi meie elu ja tööd Ameerikas. Me võtame oma tööd tõsiselt, kuid mitte ennast:D Nalja saab ikka omajagu. See, et Kadi järjekordse ukse taga käsipuu puruks kukkus(see oli logu ka tegelt) ja Kaarlile koer jala peale lasta tahtis, kuid midagi ei tulnud..on vaid mõned killud meie igapäevaelust tõsise töötegemise keskelJ

Loomulikult soovime õnne Dorisele, kellele oli sünnipäev möödunud nädalalJ Selle nädala sit-downide (istud emaga maha ja vestled) ja demode kunn on meie kallis..või noh..mis ta nüüd nii kallis siis..kullakallis Kaarel.

PS! Kui Tõnis hommiukul Medfordi kunnide majas basseini hüppas, siis Coos Bay printsessid Katrin ja Kadi naudivad vaadet Vaiksele ookeanile ..(nice)

Mainimata jäi veel see, et vapper vanatädi rentis Jan „Markko Märtin“ Poznahirkole auto J 250 taala kuus pole paha..

Ja meie jalgratturid on suve lõpuks ilmselt Tour de France’i vormis, sest Oregon pole just kõige tasasem maa;)

Uuel nädalal on võimalus võita SW logoga nokats ja telescopic pen;)

Kadi Mikson



Kaspar Korki Organisatsioon Check This Out Floridas


Meie äge org Check this out töötab kuumas ja kaunis Floridas. Põhjas Merritt Islandil elavad Kristiina ja Gitte. HQs on iga päev nalja ja naeru - ei möödu päevagi ilma seiklusteta. Kissimmee vallutasid poisid:Indrek, Taavi ja Sergei. Indrek on kahele FY-le väga suureks eeskujuks olnud. See nädal möödus tal eriti hästi ja paneb ka teisi kõvemini pingutama. Vieras elavad kaks tublit FY-i, kes on nii tublid, et saavad ka ilma managerideta hakkama. Palm Bays elab meie suur BOSS Kaspar oma lõbusa roommate Erkiga. Poistel on vist kõige parem huumorisoon üldse - kes mõistab, see mõistab, kes ei mõista, see nutab :D Jupiter on meie tüdrukute linn jälle. Seal elavad Diana, Kristina ja Kaidi. Kristina, kes on bookgirl juba 4 aastat on FY-dele nagu ema - annab nõu, motiveerib ja jagab häid nippe. West Palm Beach'il töötab neljane grupp. Vana kala Mark ja Jurgis elavad omaette ning usinad FY-d Siim ja Johannes peavad ise hakkama saama. Margi nõuandeid jälgides läheb neil suppppper hästi! See pühapäev läksime kõik koos randa. Sai päikest, naeru, funni ja lõpus ka päikesepõletusi :D Terve tiim on kõvasti motiveeritud ja ootab eest uut töönädalat, et näidata veel paremaid tulemusi!! Me kõik võidame telescopic pen'i!!!

Kristiina Hein

Tuesday, June 21, 2011

1. nädal suvi 2011




Kaarel Kork with FLOWERS in Oolmighty Oregon

FLOWERS tegutseb Oregoni lõunaosas ja meie suurim linn on Medford, kus töötavad meie organistatsiooni liider Kaarel Kork ja kaks uustulnukat Tõnis Kattai ja Priit Paal. Grants Passis võidutsevad Annika Pärt ja Doris Viikholm, neist umbes poole tunni tee kaugusel põhjas, Roseburgis lammutavad Jan Poznahirko ja Ken Marten Mällo. Vaikse Ookeani ääres, Coos Bays võidavad emade südameid Kadi Mikson ja Katrin Kütt.

Sel nädalal keskendusime tugeva vundamendi loomisele - tunnid, demonstratsioonid ja positiivne suhtumine. Loomulikult on meie eesmärk võita suve esimene ja üks tähtsamaid auhindu – success coin (30 demo iga päev)

Meil on hullult äge piirkond, inimesed on uskumstult toredad – parim koht töötsmieks

Pildil vasakult: Jan Poznahirko, Ken Mällo, Tõnis Kattai ja tema kukil Priit Paal, Kaarel Kork, Doris Viikholm, Kadi Mikson, Katin Kütt, Annika Pärt.

Priit Suitslepa grupp Missouris


vasakult: Tanel Karu, Jürgen Sahtel, Malle Seppor, Aive Praakle, Aira Praakle, Priit Suitslepp, Marek Arru, Tõnis Suitslepp, Thomas Vee, Anni Katkosild, Tanel Kobrusepp ja Jürgo Järving.

Priidule on grupi juhtimisel abiks Aive Praakle ja Jürgo Järving. Esimesel nädalal olid nad kõik esimese aasta müügimehehakatistele heaks eeskujuks. Koguni nii heaks eeskujuks, et Jürgo, kes müüb teist suve alustas oma teist suve parima nädalaga (võrreldes esimese suvega) ja Aivegi ei jäänud kaugustesse oma parimast nädalast (ja seda 5 päeva töötades).

Enamus FYdest ("First Yearid" - nii kutsume esimest suve müüvaid tudengeid) said esimesel nädalal läbida ka treeningpäeva juhendajaga. Ehk siis töötasid terve päeva Jürgo, Priidu või Aivega ja õppisid neilt, kuidas seda tööd efektiivsemalt teha.

Üleüldiselt on grupp ilusa stardi saanud. Eduka suve saavutamiseks on ülioluline olla oma töös nii efektiivne, et suudaks raamatuid näidata 30 perele päevas. Sellega said hakkama peaaegu kõik siin grupis. Nüüd tuleb ainult ikka edasi pingutada, sest 3 esimest nädalat on ikkagi treeningufaas ja harjumused pole veel välja kujunenud. Parimad nädalad on alles ees!

Teami ON FIRE tegemistest!‏

Rivo palvel kirjutan siis natuke meie tegemistest siin "üsna soojas" Alabamas!
Tegemist on laheda kohaga, millest on meil õnnestunud vallutada põhjapoolne osa: asume Gadsdenis Madisonis, Huntsvilles jne

Kuna siin asub NASA raketikeskus, on meie ümber palju väga harituid inimesi, kes hindavad hariduse tähtsust ja seega on meie töö siin lausa lust. Pingutame nädala sees ja puhkame pühapäeviti.
Täna pidasime oma orgiga maha väikese meetingu, kus vaatasime üle natuke tehnilisi oskusi ning konsulteerisime esimest aastat siin olevaid tudengeid. Kõigil on praeguseni tuju hea ja tahtmist jagub ka küllaga. Pärast meetingut otsustasime teha ühe korraliku sööma Hiina Buffees, kus võisime avastada nii palju toite, kui meile vähegi sisse mahtus.
Uuele nädalale läheme vastu täis kõhu ja hea tujuga ning lubasime, et anname endast vaid parima!
Orgi pildil on vasakult:Rivo Toomsalu, Helena Hain, Saile Mägi, Evert Alba, Ernst-Armin Tõnisson, Kairit Rebane, Rainer Orro, Kristina Sulger, Andrei Koltsenko, Tanel Liiva


Bringing home the bacon org from UTAH (Hans Kullama Organisatsioon UTAHs)

Organisatsioonis on meil kõik väga motiveeritud. Esimene nädal möödunud. Kõik tegid iga päev rohkem kui 30 demo. Sunday meetingul on õhkkond väga rõõmus. Kui saabus Veikolt teade, et meie org oli statistika koha pealt parim muutus õhkkond kohe väga ärevaks. Lõime käed kokku ja karjusime elevalt: "bringing home the bacon" :) Väike ülevaade siis nädalast: Elukoha leidsime endale kõik kohe päris esimesel või teisel päeval. Tüdrukutepaaril Annal ja Marial oli elukoht ajutine, kuid kui nad eile õhtul koju jõudsid hüüdsid tüdrukud teineteisele võidurõõmsalt: "ma leidsin meile suveks alalise elukoha". Hetkel kolivad Anna ja Maria oma uue perenaise- Kelly juurde kes on üliäge. Kolmekesi elavad koos Tambet, Hans ja Karl-Kustav. Majutajaks on hullult lahe hispaania kutt, Antonio. Terve alumine korrus on poiste päralt. Anu ja Kristin elavad enda müügipiirkonnas Debbiga. Tema 5 aastane peretütar oli Anu ja Kristini sissekolimise üle väga õnnelik, sest oli oma vanematest vendadest ammu tüdinenud ja tahtiski endale õdesid.
Esmaspäeval oli Monday meeting, et panna alus tugevale nädalale. Nädal tuligi, nagu oodatud väga tugev. Millele alguses keskendume on tööharjumused: põhieesmärk teha vähemalt 30 müügipresentatsiooni. Sellega said kõik 110% hakkama. Kuigi müüginumbritele alguses ei keskendu, siis võib öelda, et nulli peale keegi ei jäänud.
Täna õhtu valmistume ette järgmiseks nädalaks, paneme paika oma eesmärgid ja sihid, kellel oleks see siis vähemalt 40 müügipresentatsioni teha, kellel vähemalt 15 sitdowni. Kokkuvõtteks tuleb järgmine nädal veelgi parem sest nii motiveerituid ja töökaid inimesi kui meil siis Utahis on, naljalt tänaval ei kohta.
Seniks aga päikselist päeva ja palju tervitusi sinna vihmasesse Eestisse!



Check this out! (Kaspar Korki Organisatsioon)
Esimene nädal sai ilusti läbi! Pühapäev hakkab kaa vaikselt lõppema ja uus nädal ootab ees :(
Käisime siis Melbournis hiinakas söömas, äge oli tervet orgi näha. Meie nimi on Check this out!

Vasakult: Kaspar Kork, Kaidi Eelmaa, Gitte Reiman, Diana Jekabsone, Sergei Zunajev (kükitab), Kristiina Hein, Taavi Kivimaa (tagumises reas), Siim Ühtid, Jurgis Kuksa (kükitab), Kristina Einlo, Triinu Pihlak, Johannes Saar, Mark Metsla, Kairit Kraudok, Erki Veiko (kükitab) ja Indrek Harjak.

Friday, June 17, 2011