Tuesday, August 24, 2010

10. müüginädal

B.O.M.O organisatsioon Georgias


Elu Georgias B.O.M.Ode grupis l2heb endiselt kiirelt ja p2ikeseliselt. Tuleb ka vihma ja 2ikest, aga kuumus on p6hiline, kuid arvatavasti kuu aja p2rast Eestisse j6udes juba igatseme seda:D. Vanematele teadmiseks siis, et k6igil l2heb h2sti. Juba kolm esimese aasta tudengit on oma jah s6na j2rgmiseks aastaks 2ra andnud ja need on Sandra, Darta ja Liis. J22nud on veel vaid kolm n2dalat, millest yks n2dal kulub raamatute kohale toimetamiseks ja me k6ik oleme juba v2ga 2revil. Homsest algab v6i(s)tlus I-wanna-win auhinna peale. Selle auhinna v6itmiseks ei pea v6istlema mitte kellegi teise, kui vaid endaga ja kaks viimast n2dalat peavad olema suve k6ige paremad. Tundub lithne? Ongi, aga samas n6uab ka keskendumist ja pyhendumist ja PALJU HIGISTAMIST:D. Aga no sellega oleme siin juba k6ik harjunud. See on juba yks osa p2evast;).
Pyhap2evane koosolek oli t2is numbreid ja arvutamist, et teada saada, palju raamatuid tellida ja milliseid ja palju raha oleme saanud ja yhe s6naga palju matemaatikat:D. Kuna aju n6uab teatavasti ka energiat, siis t6id Mihkel ja Madis meile meetingule v6ileibu ja pitsat ja torti, mis kulusid kohe kindlasti 2ra. Nimelt oli nende peretytrel eelmisel p2eval synnip2ev olnud ja ema ytles, et kui meie seda totiu ei taha, siis ta lihtsalt peab selle 2ra viskama, kuna Ameerika lapsed on enamasti v2ga 2ra hellitatud ja kahte korda sama toitu ei s66. No teie peate nyyd kyll meie eest t2nulikud olema, et me nii pirtsud ei ole;).
Peale meetingu ametlikku osa l2ksid Maarja ja Sandra koju, et algavale n2dalale keskenduda. Neil tuleb kindlasti hea n2dal. Teised j2id aga veidikeseks veel hotelli, et asjad 2ra l6petada ja siis suundusime j2rve 22rde, et natuke maha jahtuda ja l66gastuda. Meil tuleb ka kindasti hea n2dal;). Nii et kokkuv6ttes tuleb k6igil hea n2dal ja vanemad, v6ite meie yle uhked olla. Oleme k6ik v2ga tublid;)! Nii et veel vaid m6ned n2dalad pingutamist ja siis juba n2emegi. Seniks aga olge tublid ja loodame, et natuke Georgia p2ikest j6uab ka teieni;)!


















Järve ääres
















Artjom ja organisatsioon Georgias

















Unagi organisatsioon Texases

Käidi jälle San Angelos, kus valmistuti deliveryks, raamatute kohale toimetamiseks.

No comments:

Post a Comment