Tuesday, August 10, 2010

8.müüginädal

Madli Remmelkoor ja tema organistasioon Georgias.


Külastati Stone Mountainit Atlanta lähedal. Suur kivimängi Atlantast idas.




















































































































Toomas Pihl ja tema organistasioon Ohios.


Möödunud nädal oli meie ORgile järjekordselt üks parimaid. Oma parima nädala tegid Iskander,Toomas, Piret ja ning oma parimat nädalat kordas klientides Mari. Ka ülejäänud tegid korralikud nädalad ja järgmiseks nädalaks ennustatakse rekordite sadu siinmail. Loodame parimat ja hoiame töö nr kõrgel. Ka Student Manageride read on täienenud paaril viimasel nädalal. Kaili ja Piret on valitud tagasi SMIT programmi mis tähendab põhimõtteliselt Student Manager in training. Lisaks on paar inimest hetkel veel protsessis.
Piltidest lisain ühe Orgi pildi ja siis kaks pilti sellest kuidas Piret ja Kaili said kätte oma promotion badge'id ja käepaelad.

Suve kõige produktiivsemad nädalad on veel ees. Proovime teid oma tiheda graafiku kõrvalt kursis hoidas kuidas meil siin läheb. Seniks aga nagu Ranol "The Golden Boy" Kaseväli ütleb: "Peace out!"
Toomas










































Artjom Fraiman ja tema organistasioon Georgias.

Sunday meeting 8/8/10 - Revenge pie week - Artjom, Kirill, German tiimil ja Taavi, Kuldar, Nadja tiimil oli võrdne sit downide arv ja sõime koogi ära. Kristin ja Marii võitsid Simonit ja Tambetit ning virutasid koogi näkku. Oli väga fun meeting.
Kõik saavad vara magama

Kuldar võistles Germaniga samuti sit downide peale ja kaotas

Taavil oli eelmine nädal competition Jörgeniga sit downide peale ja Taavi kaotas




Kaarel Kork ja tema organistasioon Texases.

See pühapäeva käidi san angelos paintballi mängimas ja nüüd on kõik kohad sinised. Näpud täiesti sininsed, et koputada on valus :) aga kes kannatab, see kaua elab, eks :P

näeme varsti!!



Paintball



































Aime Klooren ja tema organistasioon Idahos


















No comments:

Post a Comment