Monday, August 1, 2011

7. nädal

Rivo Toomsalu ja orgi ON FIRE tegemised Alabamas

Tere taas kaunist soojast Põhja-Alabamast!

Meil on alles jäänud vaid suve viimane kolmandik ning seega oleme oma orgiga ON FIRE otsustanud nüüd endast veel võimalikult palju anda, et siis hiljem uhkusega öelda - andsime endast parima!
Tähistasime täna järjekordse nädala võidukat lõppu - võidukat eelkõige just seetõttu, et tegemist orgi parima nädalaga sit-downides. Loomulikult ei saanud me mööda lasta ka sit-downi-võitude tähistamist: nimelt õnnestus täna Raineril ja Ernstil lüüa koogiga näkku Rivole ja Evertile ning Tanel ja Andrei said lüüa koogiga näkku Helenale, Sailele ja Kristinale. Nalja sai palju ja õu oli vahukoort täis!
Järgmise nädala puhul on eriliselt motiveerivaks võimalus osaleda mitmete vingete auhindade loosimises. Selleks peame näitame häid tulemusi klientide arvus, sit-downide arvus, ühikute arvus ning oma arvelduste ajamises, sest kes ei tahaks koju minna mõne I-podi või käekella võrra rikkamana :) Seega - fookust uueks nädalaks jagub küllaga.

Täna otsustasime oma orgiga külastada ka meie piirkonna põhipunkti - kurikuulsat USA raketikeskust U.S. Space and Rocket Center. Tegemist oli väga suure kompleksiga, kus meil õnnestus teada saada rohkem selle kohta, millega enamus meie piirkonnas elavatest isadest tegelevad. Ehk siis kogusime teadmisi inseneride poolt valmistatud raketimasinate väikeste ja suurte detailide kohta. Peab tõdema, et tegemist oli ülimalt motiveeriva kohaga, kuna väljapanekud sisaldasid informatsiooni ka kosmonautide kohta, kellelt leidsime mitmeid emotsionaalselt motiveerivaid ideid. Meie mõnekuist eemalolekut kodust ei anna võrreldagi olukorraga kosmoses :)

Selle toreda emotsiooni ning vahva grupipildiga kuu peal otsustasimegi võtta ennast kokku ning anda endast tuleval nädalal parim!

Helena





Targo Holsting ja orgi ALL IN tegemised Oregonis

Heheei!

Koogi näkku viskamise kordusnädal on nüüdseks läbi. Seekord käis võistlus paaride vahel: Tanel võitis Jaanikat 0.4 sitdowniga, Aija võitis Evat, Ivo võitis Brianit ja mina, Kristel, võitsin Targot 1 sitdowniga. Olen suhteliselt kindel, et eriti Targo ja Jaanika on nüüd motiveeritud alati 1 maja juurde veel minema.

See pühapäev käisime ka järve ääres Oregoni kaunist loodust imetlemas ja Targo sünnipäeva pidamas. Parim osa oli lugude rääkimine. Nimelt mina kohtasin ühte pensionil õpetajat, kelle poja naine on Eestist ja me käisime mõlemad samas keskkoolis. Maailm on ikka väga väike. Eva kohtas jällegi meest, kes andis talle kogu oma pastakate varu ehk u 50 tk. Selleks peaks nüüd piisama terveks suveks. Tanel kohtas arsti, kelle jaoks haridus on väga tähtis ja raha pole probleem. Seega ta ei viitsinud isegi Tanelit kuulata ja lasi lastel otsustada. Kui Tanel hinna ütles, et kogu pakett on ainult 860 dollarit, siis lapsed hüüdsid: Isa kas sa kuulsid, et see maksab ainult 860 dollarit! Selle peale kostis teisest toast, et kas ma võin maksta kaardi või tšekiga?! Igav siin Oregonis ei hakka :)

Järgmine nädal keskendume põhiasjadele ja schedulile. Tuleb parim nädal!!

Kristel


Kaarel Korgi grupp FLOWERS- Lõuna-Oregonis

Sel pyhap2eval kogunesid lillekesed (flowers) USA sygavaima j2rve Crater Lake 22res. Seiklused algasid juba hommikul kui Kaarel, T6nis ja Priit kohtusid Dorise ja Annikaga Medfordis poe parklas ning suundusid TacoBell'i poole WC'sse. Meie juht ja 6petaja Kaarel oli Dorise kiirustamisest nii h2iritud, et TacoBelli juurde sisse s6ites yletasime ootamatult teel paikneva ohutussaarekese. Selle tagaj2rjel purunes esirehv ning insenerid Kaarel, T6nis ja Priit rakendasid oma probleemi lahendamise oskusi. 20 minuti jooksul olime j2lle teel, suunaga Crater Lake poole, kus pidime kohtuma ylej22nud sellidega.
Kohale j6udes ei suutnud me aga tuvastada Jani ja Keni asukohta. Kuna asusime k6rgel ja igatepidi kaugel, puudus mobiilside. Nautisime vaadet ja lund, k2isime s88mas ning m6ne tunni j2rel suutsid ka Ken ja Jan meid yles leida - juhheii! Oli aeg k2ttemaksu pie-in-the-eye'ks ehk tublid pirukav6itjad said oma auhinnad n2kku, t88kamatele j2i andmisr88m :) Aga eks pildid r22givad enda eest!

T88n2dala jooksul olid k6ik v2ga tublid! Katrin tegi sel n2dalal rohkem emadega maha istumist kui Kaarel - super tubli tydruk! Meie managerid on endiselt v2ga eeskujulikud, aitavad esimese aasta tudengeid n6u ja j6uga igal ajal.

Erilised kummardused l2hevad Kaarlile, kes meid k6iki taluma peab ning igal n2dalal toetab, koolitab, l6bustab ning tunnustab. T2nu temale on meil super lahe org!

T2helepanu, ainult 5 n2dalat on j22nud bookfieldil t88d rabada - nyydseks on k6ik ennast k2ima t6mmanud ning keskendume asjadele, mida saame kontrollida.

Tuleval pyhap2eval l6bustame end Medfordis Kaarli, T6nise ja Priidu host family juures basseinis supeldes ning grillides.


Olge lahedad!

Doris & Annika













Priit Suitslepp ja 12 Stars

Suve selgroog on murtud ja nüüd edasi tulevad ainult parimad päevad täis tööd ja lõbusaid emasid. :) Eelmise nädala eesmärgiks oli hoiduda koogiga näkku saamisest. Sest nagu Eesti/Ameerika vanasõnagi ütleb, et anda on ikka parem kui saada. :) Pühapäeval said revenge pie vahukoorst maitset tunda: Malle, Aira, Karu, Jürgo, Marek ja Thomas. Vahukoore lend oli väga vallatu nagu allpool piltidel näha on. Meie orgis oli eelmise nädalaga väga häid uudiseid. Nimelt on meie hulgas uus SMIT(student manager in training), mis tähendab, et Jürgen on juba tõestanud end piisavalt, et on ka järgmiseks aastaks kindlustanud koha. Ka teised FY'd(first year dealer) pingutavad, et saada aunimetust, nimelt oli Tanelil ja Karul parimad nädalad. Samuti tegi suve parima nädala ka meie armas OL Priit. Tubli töö, poisid. Tüdrukud sõuavad vaikselt, aga vähemalt jõuavad edasi. :) Müügikotid on juba ka koerte poolt ära märgistatud. Aive, Jürgo, Priit peavad oma kotti hoolega valvama, et ka teised penid endast märku ei annaks. Õnneks on kotid vee- ja ka pissi kindlad. Pühapäeva veetsime täna pargis grillides ja palli mängides. Väga- väga lõbus oli. Õppisime poiste leiutatud uusi tantsuliigutusi ja nautisime vaba päeva täiel rinnal. Peatse kohtumiseni, Anni.


Kaspar Kork ja orgi Check It Out!i tegemised Floirdas

Kuumad suudlused Floridast!!
Seitsmes nädal on selja taga ja suve lõpp vaikselt paistab juba. Nüüd on aeg ennast eriti kokku võtta ja suvest viimast võtta.
Tänane sunday meeting oli meil ühes Vero Beachi pargis. Poisid tagusid palli ja tüdrukud jagasid niisama muljeid nädalast. Lõpuks tuli aeg, kui pooled pidid koogiga näkku saama. Kuna meie äge OL Kaspar sel nädalal võitis võistluse, siis otsustas ta osta suuremad "vahukoore koogid". Erki ja Kaspar panid siis Gittele ja Kristiinale vastiku vahukoorega näkku. Kristina, Diana ja Kaidi võitsid napilt ning neil avanes võimalus kätte maksta Indrekule, Sergeile ja Taavile. Mark ja Jurgis said koogiga näkku Siimult ja Johanneselt. Ka Triinu sai oma roommatele Kairitile mõnusalt tagasi teha. Nalja sai, aga pooled pidid koju sõitma vastikus vahukoore auras.
Indrekul ja Erkil oli sel nädal eraldi võistlus sitdownide peale. Poisid pingutasid palju, aga võitjaks osutus Erki, kes sai endale nunnu orja :D
Sel nädalal valiti üks tubli FY järgmiseks aastaks tagasi. Jurgis näitas kõikidele teistele esimese aasta tudengitele ja ka manageridele, et oma suppppper hea attitude'ga ja töökusega saab palju korda saata. Tubli Jurgis!!!
Tuleb suppppppper nädal!

Kristiiina










Aime Klooreni ja orgi tegemised Missouris

Heihei siit kuumast Missourist! :)

See nädal möödus erakordse kiirusega, hirmutav on isegi mõelda kui kiiresti lähevad ülejäänud 5. Varsti olemegi kõik Gatlinburg'is koos;)
Kahjuks pidime tõdema täna, et meil on rookie orgis vähem, nimelt kõrgemad jõud võtsid meilt Krissu... kes liigub nüüd ringi sinise paelaga käe ümber - mis tähistab manageri staatust. Palju palju õnne Krissu! :)

Pühapäevasel meetingul saime tuttavaks minu ja Krissu host-emme Kristeniga, kes on raamatuid müünud kolm suve. Õppisime müüki Big Brickis, mis nõuab väga erilisi oskusi ja nippe nagu kiire approach ja emade ülistamine. Kristen andis meile powerit mitmeks järgnevaks nädalaks - mis tähendab muidugi paremaid müügitulemusi.
Pärast miitingut lendasime Sky Parki, kus nii mõnigi meie seast sai selgemaks saltode tegemise ja gravitatsiooni eiramise.
Siiski-siiski arusaamatutel põhjustel ei saanud meist keegi koogiga näkku aga ega kõik head asjad ka korraga ei saa tulla :)

Best week, best week, best week!

Olge tublid,
Nele :)

No comments:

Post a Comment