Monday, July 4, 2011

3.nädal

Kaarel Kork Flowersi Organisatsiooniga Oregonis

Flowers lõpetas 3.nda nädala edukalt Oregonis.

Sel nädalal võitsid SW nokamütsi Kaarel, Kadi, Jan, Katrin, Ken, Priit ja Doris, kes kõik istusid vähemalt 66 korda emadega maha eelmise nädala jooksul:)


Telescopic pen’i said Kadi, Kaarel ja Doris, kes jõudsid müügi arvestuses järgmisele tasemele;)

Terve org on väga tubli ja kõik töötavad kõvasti. Igal päeval õpime midagi uut ja saame kogemuse võrra rikkamaks. Pole vahet, kas oled siin esimest aastat või kolmandat – neljandat.


Homme (4. juulil) tähistab terve USA iseseisvuspäeva, mis on siin üks tähtsamaid pühasid. Ilutulestik, perekonna kokkutulekud, grillimine ja pidutsemine. Ja meil on nii äge võimalus kõigile neile peredele head iseseisvuspäeva soovida!

Oma neljdanda nädala pühendame oma emadele (võimalik võita emaauhind, kui on parim nädal klientides). Me töötame nii kõvasti, et meie emad võiks iga hetk meie üle uhked olla. Ema on meile üks tähtsamaid inimesi ning ta on meiega ja toetab meid, kui meil on raske, ning elab meile kaasa, kui tunneme end õnnelikena.

Keskendume väikeste asjade õigesti tegemisele, sest väike tükike elevanti igas päevas teeb kokku ühe suure elevandi suve lõpuks;)

TULEB ÄRA!!:D

Katrin ja Kadi

Targo Holsting organisatsiooniga Oregonist

Tervitused imekaunist Oregonist!

All In org on viimased 3 nädalat kõvasti tööd teinud, et pole aega olnud isegi blogi kirjutamiseks. Inimesed on meil tublid ja nalja saab. Peaaegu kõik on võitnud endale ka success coini ja järgmine nädal töötame oma ema jaoks. Inimesed lääne Oregonis on naljakad ja igav meil ei hakka. Nimelt üks FY Brian (UKst) tegi ühele emale nalja, et on prints Williami nõbu ja käis ka nende pulmas. Ema oli kohe elevil ja tahtis sellest kõike teada saada. Leidub ka palju hispaanlasi, kellelt saab hispaania keelt õppida, sest nemad inglise keelt väga ei oska.
Oleme hakanud ka võistlemise peale keskenduma. Nii mõnigi FYr tegi see nädal managerile ära ja auhinnad olid magusad. See nädal paneme gaasi juurde, et aina rohkem ja rohkem kasvada.

Järgmise nädalani!

Kristel Tuul
vasakult: Kristel Tuul, Aija Ulmane, Jaanika Aasa, Sirli Saar, Brian Randall, Ivo Lobjakas ja tema kukil Eva Treifelde, Targo Holsting ja tema kukil Tanel Jäppinen

Kaspar Kork Organisatsiooniga Floridas

Noniii, tervitused Floridast!
Kolmas nädal on läbi saanud ja ainult üheksa nädalat on jäänud. Aeg lendab nagu rakett Kennedy Space Centerist (Kennedy kosmosejaam on Gitte ja Kristiina kodule väga lähedal). Saime teada, et viimane NASA süstik stardib siit 8ndal juulil. Kristiinal ja Gittel avaneb kõige ägedam vaade juba tuleval reedel :)

See nädal üritasime kõik võita telescopic pen'i. Näha oli, et pingutas terve org, aga pastakas läks koju seitsmele inimsesele. Need olid: alati positiivne ja lõbus Erki, ettevõtlik Siim, tragi Kairit, töökas Sergei, tubli Kaidi, julge Jurgis ja Kristiina H. See nädal oli meil hästi hariv miiting, kõik õppisime palju uut ja tuletasime ka vanu asju meelde. Mark rääkis meile hästi huvitavalt, kuidas oma attitude'i üleval hoida ja Kaspar õpetas efektiivselt piirkonnas töötamist. Päris palju nippe andsid ka Indrek ja Kristina E.

Meil oli see nädal üks sünnipäevalaps - Diana ning esmaspäeval, USA iseseisvuspäeval, saab ka Kaidi aasta vanemaks.
Kõigil on kogu aeg mingisugused võistlused omavahel. Kaidi ja Diana võistlesid sitdownide peale, võitja pidi saama tasuta õunapiruka hommikusöögiks. Gitte ja Kristiina võistlesid samuti sitdownide peale, kaotaja pidi tegema ühele valitud orgikaaslasele põsele musi. Kristiina võitis, ning Indrek sai Gittelt magusa musi :)

See nädal teeme kõik tööd oma armsate emmede nimel. Olen täiesti kindel, et kõik annavad endast 120%, et oma emale äge auhind võita!!! Tuleb suppppppppppeeerrr nädal!

Check this out, kuidas "Check this out" töööd rügab!!!




Priit Suitslepp Organisatsiooniga Missouris

Hei,meie grupil oli töökas nädal. Kõik nägid vaeva omale "telescopic peni" ja SW nokatsi välja teenimisega. "Telesopic peni" võitmiseks pidi 3. nädal olema eelmistest taseme võrra kõrgem. Selle võitsid meie grupist: Marek, Priit, Malle ja Tanel Karu. Ka teiste müügitulemused paranesid, kuid mitte piisavalt:)

Kohtudes nädala sees nii paljude inimestega tuleb ikka ette naljakaid situatsioone. Kui Marek follows Priitu, siis ema tuli uksele ja küsis: " Teie müüte täna kindlustust, jah?" Priit sai naerukrambid ja Marek pidi seletama hakkama, kes nad on ja mis teevad :D

Enamik on selgeks saanud, et kunagi ei tohi päeva suhtes alla anda. Tehes alati veel ühe koputuse, head asjad juhtuvad: nii sai Tanel Karu meil paar head klienti juurde, lõpetades töö õhtul isegi kell 22. Tulemuseks oli see, et Tanel Karu tegi ka kokkuvõttes parima nädala klientides.

See nädal tuleb ema nädal. Oleme väga pühendunud selle auhinna võitmisele, sest emad teavad, kui tublid on nende lapsed, kes pingutavad siin kaugel maal.

Edu meile ja päikest teile!

Aive

Aime Klooren Organisatsiooniga Missouris

Teeme tutvust siis ka organisatsiooniga, mis töötab Missouris:). Aime, Alice ja Merilin elavad Wentzvilles, Kristiina ja Nele O`Fallonis, poisid Kaspar, Kaur ja Siim Columbias, Kati ja Merily Jeffersonis ning Karin ja Erle Hannibalis. Nagu teisedki grupid töötasime see nädal selle nimel, et jõuda müügitulemustes järgmisele tasemele. Selle auhinna võitsid Alice, Kaspar, Nele, Kristiina ja Kaur.

Esmaspäeval tähistame iseseisvuspäeva koos ameeriklastega ning üleüldse anname endast parima, sest tuleb teha parim nädal klientides, et võita "Emaauhind".

Aime

Vasakult: Aime Klooren, Kati Rattasepp, Erle Püvi, Kaspar Peek, Kaur Tuttelberg, Siim Truusalu, Alice Kallas, Merilin Tali, Merily Kesküll, Karin Katsan, Nele Rõõmus ja Kristiina Toom


Rivo Toomsalu Organisatsiooniga Alabamas
Heihoo Alabamast!

Oleme jõudnud kolmanda nädala lõppu, kus seisame silmitsi olukorraga, et oleme endale saanud head tööharjumused ja mõistame, mida ja kuidas täpsemalt teha, et raamatumüügis edukas olla. Kohtusime täna oma grupiga koosolekul, arutasime nippe, mida kasutada järgmisel nädalal "Ema auhinna" võitmiseks ja seejärel suundusime parki veidike sporti tegema - nimelt otsustasime järgi proovida kuulsa Ameerika jalgpallimängu. Tulemus oli hea - mängumaik sai suhu ning Kristina ja Helena said endale kahe peale kolm sinist krabisõrme :) Uude nädalasse suundume ameerika lipukestega auto küljes ja loodame näha vahvaid peresid ning palju ilutulestikku! Palju õnne, Ameerika!



No comments:

Post a Comment