Tuesday, July 19, 2011

5. nädal

Targo Holstingu org Oregonis

All in grupil Oregonis oli jälle parim nädal:). Seda kaunistas eriti grupijuhi Targo Holstingu tulemus, kes ühe ühikuga alistas 600 ühiku piiri. Müüa 600 ühikut nädalas - see on iga raamatumüüja eesmärk...so "Presidents Club". Päris ametlikult saab Targo klubi liikmeks siiski alles siis, kui suudab seda tulemust korrata (selleks, et seda auhinda võita tuleb vähemalt 2x suve jooksul müüa üle 600 ühiku nädalas). See väga lihtne ei ole, sest Eestist on selle tasemeni küündinud see suvi 9 raamatumüüjat u 300st. Lisaks Targole oli parim nädal müügis veel ka Jaanika Aasal, Aija Ulmanel, Eva Teifeldel ja ka vanameistril Tanel Jäppinenil. Olgu mainitud, et Kristel Tuulel jäi parimast nädalast puudu vaid 7 ühikut.

See pühapäev sai grupp kokku mitte Eugene`s nagu tavapäraselt vaid Bend`s. Selleks tuli ette võtta tee üle mägede u 2h. Eesmärgiks oli veeta aega natuke mööda mägijõgesid kihutades (vt pilte). Ning pärast lõbusat pärastlõunat sai grupp kokku SW vilistlase Tom McAuliffe`ga. See oli eriti eriline kohtumine, sest just Tom oli see, tänu kellele kunagi SW Eestisse jõudis. Nimelt vabariigi aja alguses, käis tollal veel SW müügijuht olnud Tom Eestis EBSi ülikoolis loenguid pidamas, kus tõlgiks sattus olema nooruke Peep Vain. Seal nende teed kohtusidki ning alguse sai Peep Vainu 4 suve pikkune müügimehekarjäär USAs.

Veiko


Aime Klooreni org Missouris

Hei!

Selle nädala Sunday meeting oli eriti magus - terve nädal käis võistlus sit-down'ide peale ning enim teinud said võimaluse vastastele kooki näkku lennutada. Tundub, et FY'd teevad head tööd, sest oma näo said kreemiseks kõik manager'id - teiste hulgas ka Alice, kelle jaoks oli see esimene kord kaheksa suve jooksul! Alice toibub siiani šokist ja peseb vahukoort juustest välja :)

Päikest,
Merilin

Priit Suitslepa orgi 12Stars tegemistest


Wow, viies nädal juba läbi. Peagi on suve selgroog juba murtud. Mõnes mõttes on see exiting, mõnes mõttes hirmutav. Suveks seatud eesmärgid tunduvad kuidagi kauged, aga uuel nädalal uue hooga. Mida rohkem kogemusi, seda lihtsam on, nii et rassime aga tähtede poole. Eelmisel nädalal võistlesime paarides, kes saab kõige rohkem emadega maha istuda. Kaotajad said võitjatelt vahukoorese koogiga näkku. Autosooja õunapirukat said oma näos tunda Aive, Anni, Jürgen, Tanel Kobrusepp, Marek ja Thomas. 7.nädal on "revenge" ning siis annavad kõik endast 120%, et mitte tunda vahukoort oma silmis. :) Enamus koogid lõpetasid siiski kõhutäitena. Sellel nädalal on ka uus auto omanik-- Malle. Mõningad on jälle jalamehed. Tanel Karu ja Jürgeni autod tõrguvad sõitmast ning vana hea jalgratas on jälle tarbekohane. Marek sai sellel nädalal isegi proovida country piirkonda töötada rattaga, aga sellel nädalal saab ta siiski veel linna piiridesse jääda. Stiilinäited siin USA mandril on väga erilised. Tanel Karu kohtas koera, kes oli värvitud küünte ning T-särgi väel. :) Lodetavasti selline trend kaugele ei jõua ning Eesti kutsikad jäävad siiski koeradeks. Järgmine nädal tötame me eriliste inimeste nimel. Kõik saavad valida endale inimese, kelle nimel pingutada ning auhinnaks on ilus pastakas. Selleks peab saama parima nädala klientides. Pisut veel puhkust ja siis algab uus nädal uue hooga! Anname minna!
Anni Katkosild








Rivo Toomsalu orgi Tiim On Fire tegemised Alabamas

Tervitused päikselisest ja äikselisest Alabamast!

Tiim On Fire jätkab endiselt töiselt raamatute müümist kõigile toredatele Põhja-Alabama peredele ning kuna meil on varsti vaid pool suve veel jäänud, oleme otsustanud suve alguses sõitma asunud rongi tempot veidi tõsta. Ehk siis sel nädalavahetusel kohtudes arutasime, kuidas olla veel parem ja teha veel efektiivsemalt tööd. Uurisime täpsemalt ka raamatuid, mida suve lõpus kätte jagama hakkame ning leidsime, et tegelikult on need täis nii lahedaid fakte ja teadmisi, et me ei taha, et ükski laps neist ilma jääks! Seega - teeme kõvasti tööd, et kõik pered saaksid meie raamatuid näha ja need endale soetada!

Ühtlasi saime täna tähistada ka nädala jooksul aset leidnud võistluse lõppu. Seega - parimad sit-downide tegijad said teistele koogiga näkku lajatada! Nalja sai palju ja motivatsiooni uueks nädalaks samuti! :). Koogi "võitsid": Andrei, Rainer, Tanel, Kairit ja Saile.

Helena









Kaarel Kork ja Flowers Oregonis

5.nädal

Bookfield on ikka üks tore koht küll. Kui ikka ise nalja teha, siis koos kõige sellega, mis muidu juhtub, on see töö ikka ilgelt naljakas:D

Täna Sunday meetingul käis meiega rääkimas Joe Walker, kes on Coos Bay high schooli algebra õpetaja. Ta müüs raamatuid 6 suve alates 1974. aastast. Ta jagas meiega oma kogemusi ning rääkis, kuidas raamatute müümine tema elu ja tööd muutis.


Lisaks sellele oli 5ndal nädalal võistlus sit-downide peale (piltidelt saate ise ka aru, kes võitis, kes kaotas:)...kuid toon siin veel eraldi ka välja:

Ken ja Jan võitsid Annikat ja Dorist

Katrin, Tõnis ja Priit võitsid Kaarlit ja Kadit.

Kaotajad said võitjatelt maasikakoogi koos vahukoorega. Paraku mitte söögiks, vaid make-up’ina näkkuJ. Järgmine nädal on pühendusega meie isale, emale või kellelegi teisele kallile inimesele, kelle nimel teeme kõvasti tööd.

Kadi ja Katrin











No comments:

Post a Comment