Monday, July 11, 2011

4.nädal



Rivo Toomsalu orgi ON FIRE seiklused Alabamas!
Heihoo Alabamast!

Edukas Ema-nädal on selleks korraks läbi ja meie orgil oli hea meel tõdeda, et nii paljud meist selle auhinna võitsid! Seega otsustasime tähistada nädalat ühe korraliku sünnipäeva-peoga. Nimelt oli täna (pühapäeval) Everti sünnipäev ja selleks puhuks otsustasime tema host-family abiga toreda peo teha: grillisime liha, sõime torti ja nautisime basseini.

Sünnipäevajärgne emotsioon on hea ning kõigil on hea tuju ja palju tahtmist, et uuele nädalale värske hooga vastu minna! Seekord keskendume emadega mahaistumisele ehk sit-downidele, sest motivatsioon on üsna suur - selle nädala võitjatel on võimalus teistele koogiga näkku lajatada! Nii et kes ei taha koogiga näkku saada, peab kõvasti tööd tegema :) Aga leidsime, et sellest pole hullu, sest oleme iga nädalaga üha rohkem ja rohkem lahedaid peresid leidnud ja neile raamatute näitamine on lausa lust - mõni meist tuuakse õhtuti autoga lausa koju ära, mõni jõuab aga päeva jooksul endaga kõike head ja paremat peredelt kaasa koguda....ja palju raamatuid peredesse jätta :)

Helena



Targo Holstingu orgi seiklused Oregonis!
Hei!

Siin All Ini blogi sissekanne:

4. nädal oli All In orgil täis võistlusi. Kõik töötasid ema auhinna nimel. Selle lõpuks võitsid: Targo, Tanel, Kristel ja Jaanika. Targo ja Kristel võitlesid omavahel sitdownide peale ja loomulikult võitis Kristel. Kaotajast tehti pilt, mis läheb ka newsletterisse:

Samas oli mõlemal see parim nädal sitdownides, seega otseselt täielikku kaotajat polnudki. Ivo ja Brian tegid sama võistluse ja napilt võitis Brian.

Kogu org teeb nalja: Mul võttis 7 nädalat aega, et ujuda Eestist USAsse. Endiselt ei suuda me ära imestada, et kui paljud emad tegelikult seda ka uskuma jäävad.

Täna, pühapäeval, käisime Oregoni imeilusat loodust nautimas ja veidi ronimas. Pärast ühe mäe vallutamist tegime ka pilti:

Järgmine nädal on koogi näkku viskamise nädal ja tüdrukud võistlevad poiste vastu. Eks järgmine nädal saate lugeda, kes peale jäi:)

Kristel Tuul


Kaarel Kork orgi Flowersi seiklused Oregonis!

4. nädal.

We’re awesome! 4. nädal oli tervele org’ile kõige parem. Oma kallile emale võitsid auhinna Kaarel, Kadi, Tõnis, Priit, Katrin, Doris ja Annika.

(ärge muretsega, isade nädal tuleb ka;)


Uut nädalat alustavad Kadi ja Katrin uues linnas – Klamath Fallsis, mis pole küll ookeani ääres, kuid kus on tunduvalt soojemJ Klamath Falls tundub olevad üsna kõrgel merepinnast, üle 1000 miili (googeldageJ). Hetkel olemegi teel sinna linna poole ning sõidame mõne meetri kaugusel imeilusast järvest, taamal paistavad lumised mäetipud, väljas on aga üle 30 kraadi sooja. Igatahes pühapäeviti hakkame käima Medfordis baaslaagris .

Kaarel, Priit ja Tõnis jätkavad Medfordis. Annika ja Doris on endiselt Grants Passis. Annikal oli 6. juulil sünnipäev – seega palavad õnnesoovid talle. Nüüdsest võiks ta siin ka alkoholi pruukida, aga kuna tulime siia siiski tööd tegema siis pidu panema siin ei hakka:D Doris aga vahetab varsti oma velo auto vastu, et saaks ka väljaspool linna kõik pered üles otsidaJ


Jan ja Ken töötavad Roseburgis, mis on meiel linnadest kõige rohkem põhja pool. Seal aga tundub oleval ööpäevas 25 tundi, kuna tundub, et nemad kasutavad töötamiseks ära iga minuti, mil nad ärkvel on.

Järgmine nädal tuleb kõigile põnev ja pingeline - kauaoodatud „pie in the eye“ võistlus, kus võitjad saavad kaotajatele korraliku piruka näkku lüüaJ Võislus käib nimelt sit-downide peale - Kellel rohkem see ongi võitjaJ

Omavahel võistlevad :

Kadi ja Kaarel vs Katrin, Priit ja Tõnis

Jan ja Ken vs Doris ja Annika

Järgneval pildil on ema-auhinna võitja Annika koos organisatsiooni juhi Kaarli ja Jenniferiga(Dorise ja Annika ajutine ema, kes sümbaliseeris seda, et emade nimel töötasimeJ)


Katrin ja Kadi

Kaspar Kork orgi Check This Outi seiklused Ida Floridas !

Tervitused palavast Floridast!
Järjekordne nädal sai läbi ja pühapäeval oli kõigil paljust rääkida. Pühapäeva miiting oli sel korral Sebastiani pargis. Väga äge päev oli - meile tuli rääkima üks alumni, kes oli kunagi 7 aastat raamatuid müünud. Jutustas meile natuke oma suvedest ja jagas ka palju nippe. Lõpus saime kõik temalt nõu küsida ja silmast silma rääkida. Nüüd on küll tunne, et power on sees ja lähme lammutama!! :D
Eelmise nädala pühendasime oma emadele - kõik tegime väga kõvasti tööd! Tähtis pole vist, kas saime auhinna, aga mõte, et tervelt 6 päeva jooksime oma kõige kallimate nimel ringi, oli seda väärt!! Sügisel saavad Sergei, Jurgise, Diana, Kristiina, Gitte, Triinu ja Siimu emad selle armsa auhinna kätte!
Meie vägev OL Kaspar andis meile ülesandeks koguda kõige lahedam müts emadelt. Peaaegu kõik ilmusid miitingule kohale omapäraste mütsidega, kellel oli rätt, kellel nokamüts, kellel kaabu ja kellel suusamüts :)
Viies nädal ehk "koogiga näkku nädal" on ees. Kes rohkem istub emadega maha, saab teistele koogi näkku lüüa. See paneb täiega pingutama, sest keegi ei taha vahukoore ja muu möksiga koos olla :D
Tuleb hea nädal!!

Kristiina Hein


Tervitusi Utah'st, "Bringing home the bakon" orgist!

Tere kallis rahvas Eestimaal!
Annan väikese ülevaate mis siis siin USA mandril vahepeal ka toimumas on. Eelmine nädal jäi kahjuks sissekanne tegemata, sest internetiühendus oli puudulik. Nii et annan ülevaate siis kahe nädala eest. Elu siin soolajärve linnastikus on ilus. Nagu teada oli USAs 4. juulil iseseisvuspäev. Selle puhul tehti ikka korralik ilutulestik. Sellel nädalal oli meil ka kaks sünnipäevalist: Tambet ja Anu. Tambetil oli sünnipäev koguni 4. juulil, nii et ta sai kasutada oma approachis: " so you guys are having a fireworks for my birthday!" Anu sünnipäev oli paar päeva hiljem (nelapäeval). Mis oli eriti lahe, et see nädal sai palju torti süüa. Aga seoses ilutulestikuga. See aasta oli Utahis lubatud müüa ka mingeid eriti vingeid rakette mis tavaliselt on keelatud olnud ja müügiperiood oli ka umbes kuu aega enne iseseisvuspäeva. Ja huvitaval kombel oli ilutulestikule järgneval päeval märgata tavalisest palju rohkem surnuid linde tänaval.
Kui nüüd organisatsiooni töötulemusi vaadata, siis need numbrid on veelgi tõusnud. Näiteks tegi Tambet tööd eelmisel nädalal 88 tundi ja sellel nädalal laksas Anna paarkümmend minutit vähem kui 88 tundi. Kristin oli sellel nädalal tubli demonstratsioonides ja Maria sitdownides. Anu tegi teistest rohkem calle. Nii et terve org pingutab täiega. Järgmisel nädalal on võistlus sitdownide peale ja auhinnaks on võimalus toakaaslasele tordiga näkku panna:) Eriti vinge ju!
Kodustele siis ka teadmiseks, et eks see nädal oli vahestikka emotsionaalselt raske ka. Eriti tekitas koduigatsust olukorrad kus näed, et perekonnad on iseseisvuspäeva puhul kokku tulnud ja söövad õhtust. Samas on sellised olukorrad ideaalsed müügiolukordadeks. Näiteks tegi Anna niiviisi, et läks ühele suguvõsakokkutuleku peole, ja hakkas perekond haaval müügiesitlusi tegema. Niiviisi sai ta ühelt peolt 5 sitdowni ja peokorraldaja ostis lõpuks paki CD-sid vingete hariduslike arvutimängudega.
Nüüdseks on siis 4 nädalat suvest juba läbi ja aeg on tõesti kiiresti läinud, juba väike hirm sees, et äkki saab suvi juba läbi ja ei jõuagi oma eesmärke täita.Ega tegelikult väga palju ju polegi enam jäänud, 8nädalat müügiperioodi vaid.
Karl-Gustav astus just tuppa. Väikene naljakas lugu siis temalt, läks uksest sisse ja koer oli väikese häda põrandale teinud. Karl-Gustav pani oma koti sinna sisse ja kott haises päev otsa. Ikka juhtub. Annal juhtus selline lugu: kui ta uksele koputas küsis ema kohe kas sa müüd raamatuid? Tavaliselt järgneb sellisele küsimusele uksepaugatus sõnadega, ma pole huvitatud, keegi juba näitas neid kunagi. Aga seekord oli vastuseks hoopis: "I want explore and learn" (üks projektiraamatutest koosnev komblekt). Nimelt oli pereema neid raamatuid eelmine aasta näinud aga siis polnud tal raha.

Lõpetuseks saadan pildi siis ka eelmise nädala meetingust, käisime basseinis ujumas!
Tervitusi Eestimaalastele!
korrespondet Tambet Utahist!



Aime Klooreni
orgi seiklused Missouris!

Alustasime oma Sunday meetingut õpingute ja arengutega, et saada paremaks, selles mida teeme; vaatasime videot, kuidas peaks demo tegema; tantsisime ringis sitdowne lugedes ja arutasime intro valupunkte. Hiljem sõitsime kõik suuure basseini äärde, et lõõgastuda, kaasas muidugi suur kotitäis söögikraami. Sõime kõhud ilusti täis, tegime PCd ära ja proovisime kõikvõimalikke hüppeid basseini. Kasparil oli näiteks terve esikülg saltodest punane! Enne lahkumist olime kõik Maailma Parimad tantsijad! Kõigil on nii ulmed ja naljakad storyd bookfieldi kohta, et sellest võiks lausa eraldi raamatu kirjutada - aga storyd tulevad ainult töötades, seega on näha, et kõik pingutavad! SEE NÄDAL TULEB PARIM NÄDAL!

Emauhinnad võitsid: Kaspar Peek, Aime Klooren, Erle Püvi ja Karin Katsan


IT'S PIE TIME - ehk siis see nädal pingutame selle nimel, et võimalikult paljude perekondadega maha istuda ja neile demonstratsioon teha.

Nele ja Krissu




No comments:

Post a Comment